Vakantiehuis Canteclaer

De Canteclaer is een bijzonder sfeervol huis waar het goed toeven is. Het huis is een vrijstaande boerderij van eind 1800 en heeft een geheel eigen karakter. Het heeft een fijne besloten tuin op het zuiden, met terras en een grote eettafel onder de oude pruimenboom.
Waardering 9,4 door onze gasten!zoover awardwinner gold 2015

Wat vooral opvalt aan deze historische vakantiewoning is de grote hoeveelheid ruimte. Het vakantiehuis (voor 6 personen) beschikt over een ruime woonkamer met een sfeervolle houtkachel en openslaande deuren naar het terras op het zuiden. In de eetkamer staat behalve de eettafel ook nog een relax bank voor de authentieke haard. Op de begane grond is bovendien een grote tweepersoons slaapkamer met eigen doucheruimte. Een volledig uitgeruste keuken, een hal en een apart toilet maken de begane grond compleet. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

Met zijn allen eten aan de grote houten tafel onder de pruimenboom in de besloten tuin behoort tot de mogelijkheden. De buitenhaard aan als het wat kouder dreigt te worden…..het ultieme vakantie gevoel.

In de tuin is ook nog het zogenaamde ‘badhuisje’ . Met daarin een sauna en ligbad met uitzicht over de achterliggende landerijen. Dit badhuisje is extra bij te boeken.

Vakantiehuis Canteclaer is gelegen aan de Dorpsstraat 22 in het dorp Hoorn op Terschelling.

vakantiehuis Canteclaer

Binnen kijken in Vakantiehuis Canteclaer

Binnen kijken bij Canteclaer
binnen-kijken-canteclaer2
binnen-kijken-canteclaer3
binnen-kijken-canteclaer4
binnen-kijken-canteclaer5
binnen-kijken-canteclaer6
binnen-kijken-canteclaer7
binnen-kijken-canteclaer9
binnen-kijken-canteclaer8
binnen-kijken-canteclaer10
binnen-kijken-canteclaer11
binnen-kijken-canteclaer12
binnen-kijken-canteclaer13
binnen-kijken-canteclaer14